Titanium,elvis problem

Messages
2
Likes
0
#1
have a titanium card and an elvis programmer.
i enable phoenix mode with mp 3.5v1.51 @ 3.58Mhz i then run Cardprogger1.9.0.
Settings in Cardprogger were set to com1 etc.
Clicking the connect button i receive an 'unable to open com port' error on com1 which is where the programmer is connected 2. is this due to the fact that mp 3.5 is using the com port (it's open) and Cardprogger see's it as being in use by another app or whatever thus spitting out errors.
Any suggestions would be helpful?
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Messages
37,699
Likes
1,287
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
#2
I can't test this for you Herrste, as I don't have an elvis anymore, once you've used MPset and turned on the programmer and Phoenix mode, you should then be able to either close or minimise Multiprog.
 

jimbo

Specialist Contributor
Messages
3,482
Likes
1
My Satellite Setup
Sky HD, TM6800HD, Manhattan Plaza ST550 and TM1500 CI+. 1.0m dish and 36v motor, Panasonic DVD HDD recorder and Panasonic video/DVD recorder. Sony G800 HD TV stand/surround system + Sony KDL40W2000. Infinity USB, Elvis, CAS1, CAS2.
My Location
Greater London
#3
@herrste

I take it you have gone through the erase card procedure first off.
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Messages
37,699
Likes
1,287
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
#5
Sorry getting confused here, thought you couldn't get Titanium Progger to see the Com port?
 
Top