• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Ultra blue "bad signal"

Messages
34
Likes
0
My Location
London
#1
Hi, ive had an official Ultra Blue card for 6 months. I havent switched it on for over a month and now the channel says "bad signal". I have had this problem before but somehow managed to clear it (either by re-tuning for another possible frequency, or by calling up my satellite dealer who says the leave the card in the box while Ultra Blue send out a signal for my card).


Anyone had this before?


(manhatten 9800, Vicaess Red cam)
 

Razor

Regular Member
Messages
1,319
Likes
0
My Location
Ireland
#2
They may be correct, but just tune in some other channel on that transponder to see if dish and receiver are ok.
Then leave it on UB and let it clear.

Funny isn’t ….sat there watching a blank screen when you an official card.
 

Channel Hopper

Suffering fools, so you don't have to.
Staff member
Messages
24,283
Likes
5,183
My Satellite Setup
A little less analogue, and a lot more crap.
My Location
UK South
#3
Afew changes on the transponder lately

You should rescan 11623 V in order to recapture the right PID info
 
Messages
34
Likes
0
My Location
London
#4
yep, did an automatic retune for the whole satellite and the channel came up iin the clear. However, using the Manhatten 9800, I now have 3 different Ultra Blue's. Everytime i do a retune i get more channels but the obsolete ones (such as Palco on 30W) do not disappear. How do i get rid of these?

Thanks again