Underworld 1.05 for Diablo

Mickha

Super Moderator
Staff member
Joined
Dec 10, 2004
Messages
5,681
Reaction score
699
Points
113
My Satellite Setup
1.2M Channel Master, 1224 motor, VU+ Duo 2
My Location
North West
There are some new files, for the jolly cam, which are compatible with the Diablo 2.22 Cam, these are known as underworld files the latest being 1.05.
These files do mostly the same as the Stealth files but have some added bonuses, although you will lose TPS.
At present the 1.05 file can open
Premiere AU
Polsat AU
s_x View AU
Digi TV AU
TPS Not Working
Whats new
Canal Digital Nordic 1W
reportedly opening
o. of channels clearing on:
11216V 24500 10 Channels
11229H 24500 9 Channels
11247V 24500 4 Channels
11261H 24500 7 Channels
11278V 24500 8 Channels
11293V 24500 6 Channels
11309V 24500 10 Channels
11325H 24500 8 Channels
11357H 24500 9 Channels
11372V 24500 14 Channels (all much the same channel - NRK1)
11389H 24500 4 Channels
11403V 24500 5 Channels
 

Burnham Beech

Specialist Contributor
Joined
Jan 1, 2000
Messages
1,034
Reaction score
50
Points
48
Just a word of warning. The zip includes the .dup file for the cam plus an .exe file.

To be safe - Dont run the .exe file, it does nothing, but you never know. There was absolutely no reason for these people to put in an .exe file and no one has explained its purpose yet.
 

Llew

cerca trova...
Staff member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
15,652
Reaction score
3,828
Points
113
Age
79
My Satellite Setup
Triple Dragon, Dreambox 8000, Echostar AD3000ip, TBS6522,6925,6983 PCie cards.
Gibertini 1.25m motorised dish driven by the AD3000, with either Inverto BU Quad or Norsat / XMW Ka LNBs . SMW 1.05m + 3 other dishes. Speccy: Promax HD Ranger+
My Location
The Flatlands of East Anglia
Doesn't work for me. Reckon I must have the wrong CAM version. Problem is the label's scuffed, so I can't tell which one I have (too much shoving it in and out of the slot :-doh2)

Only other CAM info is in the receiver's CAM menu - Boot version 1.6).

Llew
 

Llew

cerca trova...
Staff member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
15,652
Reaction score
3,828
Points
113
Age
79
My Satellite Setup
Triple Dragon, Dreambox 8000, Echostar AD3000ip, TBS6522,6925,6983 PCie cards.
Gibertini 1.25m motorised dish driven by the AD3000, with either Inverto BU Quad or Norsat / XMW Ka LNBs . SMW 1.05m + 3 other dishes. Speccy: Promax HD Ranger+
My Location
The Flatlands of East Anglia
Working OK now, just needed to reboot.

HD too with it in my Humax :)

Llew
 

rsivvuren

Member
Joined
Jul 11, 2007
Messages
20
Reaction score
0
Points
0
Age
57
My Satellite Setup
Opentel ODS3000CI + Matrix Reloaded + CAS 3 Interface (No card)
My Location
Netherlands
Only Sxxview is not AU anymore ??
 

Mickha

Super Moderator
Staff member
Joined
Dec 10, 2004
Messages
5,681
Reaction score
699
Points
113
My Satellite Setup
1.2M Channel Master, 1224 motor, VU+ Duo 2
My Location
North West
Only the Diablo 2.3 Cam uses underworld files, and you need a Cas programmer to load it.
The latest Underworld file is 137 which currently opens the following main packages:
Premiere 19E
DigitAlb 16E
Polsat 13E
Digi TV 1W
Canal Digital 1W
 
Top