Underworld 112

Mickha

Super Moderator
Staff member
Joined
Dec 10, 2004
Messages
5,621
Reaction score
663
Points
113
My Satellite Setup
1.2M Channel Master, 1224 motor, VU+ Duo 2
My Location
North West
Underworld 112 is now available with an update for DigitAlb.
 

geosoho

Member
Joined
May 31, 2008
Messages
2
Reaction score
0
Points
0
Age
56
My Satellite Setup
CLARKE TECH HD COMBO
1,20 MOTOR DISH
My Location
GREECE
digitalb hd channels are open with underworld 112?
 

Mickha

Super Moderator
Staff member
Joined
Dec 10, 2004
Messages
5,621
Reaction score
663
Points
113
My Satellite Setup
1.2M Channel Master, 1224 motor, VU+ Duo 2
My Location
North West
I don't think so, I think it's just the key update, for DigitAlb, which is due soon.
 

geosoho

Member
Joined
May 31, 2008
Messages
2
Reaction score
0
Points
0
Age
56
My Satellite Setup
CLARKE TECH HD COMBO
1,20 MOTOR DISH
My Location
GREECE
anyone else tested hd digitalb chanels with underworld 112? thanks...
 

Mickha

Super Moderator
Staff member
Joined
Dec 10, 2004
Messages
5,621
Reaction score
663
Points
113
My Satellite Setup
1.2M Channel Master, 1224 motor, VU+ Duo 2
My Location
North West
It has been reported elsewhere that HD channels, on DigitAlb, are currently not working.
DigitAlb have paired their cards with their receivers for HD channels and might be using a different key.
This is also affecting those who have purchased a legitimate subscription card so I think someone will be working on a way round this problem.
 

Phylos

Member
Joined
Jun 2, 2008
Messages
1
Reaction score
0
Points
0
Age
42
My Satellite Setup
90cm diseqc motorised
invacom quad lnb
dm7000/kathrein ufs910
My Location
North Wales
Yes, hopefully it's a similar issue to that of NDS and box key matching.

For instance cccam doesn't need one to use cards so I expect this issue will be overcome.
 
Top