via1 and via ATRs.

radiotech

Regular Member
Joined
May 16, 2003
Messages
49
Reaction score
0
Points
0
Website
Visit site
My Location
USA
I'm looking for the ATRs of Via1 and Via2 if somebody can help me, please. I have a viaccess card; however, i don't really know if it is a via1 or via2 card. Thank you in advance.
 

Channel Hopper

Suffering fools, so you don't have to.
Staff member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
30,633
Reaction score
6,914
Points
113
Age
56
Website
www.sat-elite.uk
My Satellite Setup
A little less analogue, and a lot more crap.
My Location
UK
Which channels is it supposed to open ?
 

radiotech

Regular Member
Joined
May 16, 2003
Messages
49
Reaction score
0
Points
0
Website
Visit site
My Location
USA
Channel Hopper,
asia after dark (AAD) in telstar 5, north america. The reason i asked for the ATRs because i cannot extract info from the card. Viafm106beta only gave me partial ATR. Mkexract1.7 won't extract card. Letitbe5.6 said the ATR is unrecognized. The card still works fine. thank you for your reply.
 

Channel Hopper

Suffering fools, so you don't have to.
Staff member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
30,633
Reaction score
6,914
Points
113
Age
56
Website
www.sat-elite.uk
My Satellite Setup
A little less analogue, and a lot more crap.
My Location
UK
Since the following receivers are recommended by the broadcaster

PROSAT: 2102, P-9900V, 3500P
PANSAT: 2000V
SAMSUNG: SCI-202,702,703, SVA-202, SVACI-202
SAT CRUISER: DSR-2040, DSR-301
TELEMANN: DTR-4000V
ADT: 2KV
HUMAX: VA-3210, VA-5200, VA-FOX, VACI-5300

one would assume its Viaccess 1


Try wallbanger and an emulator
 

radiotech

Regular Member
Joined
May 16, 2003
Messages
49
Reaction score
0
Points
0
Website
Visit site
My Location
USA
Thanks Channel Hopper,
i though wallbanger and emulator are useless since i cannot read the card or cannot extract the info such as PPUA, M. keys and op. keys. Unless there are other ways to get the info by logging? thanks
 
Top