vu+ duo2

Big-Apple

Regular Member
Joined
Sep 18, 2009
Messages
244
Reaction score
17
Points
18
Age
81
My Satellite Setup
2x Dm800
1xDm7000
My Location
CEE
linux-tv.com/vu-duo2-preview/


vu+ duo2 is coming slowly so if1 some1 in herre is distibutor of this model maybe can confirm closer time of realase date

others alos saying that it can be delayed to april or even june anga cable


i got question to other vu+ owners can u check this transponder

11531 H

DVB-S

3198-7/8
tp 14


do u have signal from this transponder its ntsc.
 

Captain Jack

Модератор
Staff member
Joined
Oct 21, 2006
Messages
11,216
Reaction score
7,464
Points
113
My Satellite Setup
See signature
My Location
North Somerset
What satellite....?
 

wod

Specialist Contributor
Joined
Aug 7, 2005
Messages
4,213
Reaction score
235
Points
63
My Satellite Setup
1m channel master, jaeger smr1224, Inverto black ultra twin, technomate tm-1500ci, broken receiver vantage x221ci, New additions Skybox F5s and technomate tm-5402 HD arriving soon.
My Location
yorkshire
15west ? It's not one of them NBC feeds is it.
 

Big-Apple

Regular Member
Joined
Sep 18, 2009
Messages
244
Reaction score
17
Points
18
Age
81
My Satellite Setup
2x Dm800
1xDm7000
My Location
CEE
its MSNBC financial channel its fta thats why i am asking


there is also ESPN channels their encryption should be changed :)
 

Captain Jack

Модератор
Staff member
Joined
Oct 21, 2006
Messages
11,216
Reaction score
7,464
Points
113
My Satellite Setup
See signature
My Location
North Somerset
I take it it's the DAD-5 transponders? I can just about lock them on my 85cm dish which is obscured by more than a half but the roof.
 

Big-Apple

Regular Member
Joined
Sep 18, 2009
Messages
244
Reaction score
17
Points
18
Age
81
My Satellite Setup
2x Dm800
1xDm7000
My Location
CEE
this transponder is main factor to receive and to not call fail about this receiver its very low SR


+

back panel of this box looks same as dreambox 7020hd but with diffrences of gigabit lan and more powerfull cpu


only negative still 2 card readers when i know subscribers of 4 cards
 

Hixxy1

Regular Member
Joined
Aug 20, 2012
Messages
457
Reaction score
111
Points
43
My Satellite Setup
DM800/7020Si/7000S, VU+ Duo, Skybox F3 & F5, TM1000D, Skystar 2 DVBdream, Triax TD110, Darkmotor, Inverto Black, Hotbird 13 Zone 2 MK 4, 28.2 Zone 1 MK4
My Location
East Midlands
I wonder how long it'll be till the clones surface.
 

Huevos

Satellite Freak
Joined
Sep 11, 2008
Messages
6,004
Reaction score
1,260
Points
113
My Satellite Setup
57E to 58W, C-band and Ku, DVB-S2, 4:2:2 and blindscan.
My Location
38.5ºN, 0.5ºW
Hixxy1 said:
I wonder how long it'll be till the clones surface.
If it's not for 100 years it will still be too soon.
 

Big-Apple

Regular Member
Joined
Sep 18, 2009
Messages
244
Reaction score
17
Points
18
Age
81
My Satellite Setup
2x Dm800
1xDm7000
My Location
CEE
most funny thing is that dm800 clones are working better than originals much cooler and faster but when receiver will go down then u can do nothing

prize for Vu+ duo 2 will be much lower than 7020hd


after duo2 we can expect also Ultimo 2.

currenlty solo 2 is fastest box but pointed for single users astra hotbird or other setup with 2 lnbs and no dvb-t head inside too prices is also lower better than dm 800

dreamultimedia is done 4 now till Goliath and i see what selling in online stores.


i am really surprized that finally some1 created 2 cores CPU for satellite box.
 

Captain Jack

Модератор
Staff member
Joined
Oct 21, 2006
Messages
11,216
Reaction score
7,464
Points
113
My Satellite Setup
See signature
My Location
North Somerset
Big-Apple said:
i am really surprized that finally some1 created 2 cores CPU for satellite box.
Yeah, but other than being faster, is there anything else they do NOW that others don't?
 

digi247

In the Green Room
Joined
Mar 24, 2009
Messages
722
Reaction score
426
Points
63
Location
NW
My Satellite Setup
see sig
My Location
UK
Captain Jack said:
Yeah, but other than being faster, is there anything else they do NOW that others don't?

Tuners are way better almost and i say almost as good as my DrHD and the stream function comes in handy when away from home
 

Captain Jack

Модератор
Staff member
Joined
Oct 21, 2006
Messages
11,216
Reaction score
7,464
Points
113
My Satellite Setup
See signature
My Location
North Somerset
I find the uno tuner already quite sensitive and is almost as good as the F15. Does streaming work well over the web? Does it transcode to a lower format on the fly?
 

digi247

In the Green Room
Joined
Mar 24, 2009
Messages
722
Reaction score
426
Points
63
Location
NW
My Satellite Setup
see sig
My Location
UK
Captain Jack said:
I find the uno tuner already quite sensitive and is almost as good as the F15. Does streaming work well over the web? Does it transcode to a lower format on the fly?

It does CJ not tried it on the ipad but on my S3 its watchable no problem i assume the larger screen you go the worse it gets, Although thats on 3G on home wi-fi its a lot better so to fully exploit it out and about you would probably need EE or a free wi-fi spot
 

Archived-1

Persona non grata
Joined
Apr 14, 2007
Messages
7,570
Reaction score
8,586
Points
113
My Location
uk
i dont use a vu+, but is this the TP you are lookin for ?
 

Attachments

  • DSCN2766.JPG
    DSCN2766.JPG
    48.8 KB · Views: 260

Big-Apple

Regular Member
Joined
Sep 18, 2009
Messages
244
Reaction score
17
Points
18
Age
81
My Satellite Setup
2x Dm800
1xDm7000
My Location
CEE
i need that as VU+ scan only vu+ solo2 for now


i started this thread only with reason that duo2 can be available in online stores february-march as the earliest.


each receiver is using own storing channel there was diffrent name of that channel dad fiber sid name
this channel priovides even commercials but i dont know it ts 24/7 feed or refeed but that doesnt matter.
 

Hixxy1

Regular Member
Joined
Aug 20, 2012
Messages
457
Reaction score
111
Points
43
My Satellite Setup
DM800/7020Si/7000S, VU+ Duo, Skybox F3 & F5, TM1000D, Skystar 2 DVBdream, Triax TD110, Darkmotor, Inverto Black, Hotbird 13 Zone 2 MK 4, 28.2 Zone 1 MK4
My Location
East Midlands
Captain Jack said:
Yeah, but other than being faster, is there anything else they do NOW that others don't?
It'd be handy if they could transcode on the fly, so people can stream to portable devices through the internet.
 

Archived-1

Persona non grata
Joined
Apr 14, 2007
Messages
7,570
Reaction score
8,586
Points
113
My Location
uk
Big-Apple said:
i need that as VU+ scan only vu+ solo2 for now


i started this thread only with reason that duo2 can be available in online stores february-march as the earliest.


each receiver is using own storing channel there was diffrent name of that channel dad fiber sid name
this channel priovides even commercials but i dont know it ts 24/7 feed or refeed but that doesnt matter.
ok sorry, if anyone does struggle with there vu+, try your old tm 1500, booming in here ;-).
 

Attachments

  • DSCN2767.JPG
    DSCN2767.JPG
    52.7 KB · Views: 158

digi247

In the Green Room
Joined
Mar 24, 2009
Messages
722
Reaction score
426
Points
63
Location
NW
My Satellite Setup
see sig
My Location
UK
Hixxy1 said:
It'd be handy if they could transcode on the fly, so people can stream to portable devices through the internet.

It does transcode on the Fly
 

Captain Jack

Модератор
Staff member
Joined
Oct 21, 2006
Messages
11,216
Reaction score
7,464
Points
113
My Satellite Setup
See signature
My Location
North Somerset
That's good then. I use Vulkano devices to stream from my home (Penta 85/Uno) and my parent's house (F15/Fibo 120), which works quite well but I would have invested in this if it was available back then.
 

Big-Apple

Regular Member
Joined
Sep 18, 2009
Messages
244
Reaction score
17
Points
18
Age
81
My Satellite Setup
2x Dm800
1xDm7000
My Location
CEE
martin-f said:
ok sorry, if anyone does struggle with there vu+, try your old tm 1500, booming in here ;-).
what mine OLD Tm 1500? and what booming?
 
Top