weak signal on sirrus

O

ooktar

Guest
I can receive all tp's on sirrus 5E with almost 100% except Viasat packet TP's (11881H, 11977V, 11996H, 12034H, 12054V) These are 10% and no channel. Is it possible? What can be the problem?

Thanks...
 

w hole

Regular Member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
591
Reaction score
0
Points
0
My Location
uk
where are you Ooktar ?

regards

w hole
 

2old4this

Honorary Admin
Joined
Jan 1, 1999
Messages
1,658
Reaction score
0
Points
0
My Location
Cloud Cuckoo Land
North West of Turkey ?!
No wonder.
I think you are too far oustide the main footprint my friend, unless you have a dish the size of a planet.
The package you mention transmits at lower power I believe, as I know others with problems receiving those signals. I can receive them perfectly from my location (the Netherlands).
See here for the footprint:
http://www.nsab.se/satellites/sirius3cov.html
http://www.SatcoDX-op.com/SIR/eng/coverage.cgi?SIR003KN

2old
 

Crapz

Member
Joined
Aug 26, 2005
Messages
2
Reaction score
0
Points
0
Age
42
My Satellite Setup
Computer with a Hauppauge WinTV-NOVA-CI-S PCI Satelit-TV
Viasat
My Location
Denmark
i almost have the same problem :D

i'm in Denmark and i can't tune any channels on sirrus 5E 12034 H 27500
i can tune all the others channels on
sirrus 5E.

any help ?

//crapz
 

Sir Bronking

Member
Joined
Nov 5, 2005
Messages
1,323
Reaction score
0
Points
0
Age
62
My Satellite Setup
medion
pentium4 3.2ghz
progdvb
skystar2 rev2.3
1mtr dish & jaeger 99G 36v motor, with a superjack DP-6600. dvb-t aswell,in the process of setting up
My Location
cheshire,algeria
i think 12034-H-27500 is a fairly weak signal i get 35% from nw england with 1 mtr dish
 

Lancelot

Retired Mod
Joined
Jun 1, 2004
Messages
3,639
Reaction score
10
Points
38
My Satellite Setup
SS1.
125cm Gibbi with Channelmaster feedhorn and Inverto C120 twin.
36v H to H 62E - 61.5W
My Location
South central
OK here in My loc with a 1.25mtr.



L.:)
 

Attachments

  • 5E.JPG
    5E.JPG
    30.5 KB · Views: 27

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
38,113
Reaction score
1,479
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
In Denmark it should be knocking your dish over. :)

Can you borrow another receiver and try it? If not, although the frequency isn't a match, have you got a DECT phone nearby?

PS. Nice to see a five year old thread return from the grave. :) :-lmao
 

Sir Bronking

Member
Joined
Nov 5, 2005
Messages
1,323
Reaction score
0
Points
0
Age
62
My Satellite Setup
medion
pentium4 3.2ghz
progdvb
skystar2 rev2.3
1mtr dish & jaeger 99G 36v motor, with a superjack DP-6600. dvb-t aswell,in the process of setting up
My Location
cheshire,algeria
rolfw said:
Nice to see a five year old thread return from the grave. :) :-lmao

does age matter he obviously found by searching which i think is very commendable:)
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Joined
May 1, 1999
Messages
38,113
Reaction score
1,479
Points
113
My Satellite Setup
Technomate 5402 HD M2 Ci, DM7000s, Transparent 80cm Dish, Moteck SG2100 DiseqC motor, lots of legacy gear. Meters: Satlook Digital NIT, Promax HD Ranger+ spectrum analyser.
My Location
Berkshire
I agree, wasn't complaining B. :)
 

Sir Bronking

Member
Joined
Nov 5, 2005
Messages
1,323
Reaction score
0
Points
0
Age
62
My Satellite Setup
medion
pentium4 3.2ghz
progdvb
skystar2 rev2.3
1mtr dish & jaeger 99G 36v motor, with a superjack DP-6600. dvb-t aswell,in the process of setting up
My Location
cheshire,algeria
Rd100 said:
Are you ueing a skystar2 i was thinking about getting one of them

look at lancelots profile

he uses ss1 not 2

alert thread hyjack:-doh! (culprit me)
 
Top