HELP PLEASE with u**** b*** and s** v***

W

w_yorks2001

Guest
#1
Hi

I'm a "newbie" and reading through the posts I can see I'm having the same sort of problems as most.
I've got a viaccess red cam and have worked out how to load "barracuda" files using "swapbinhex" etc.
I use millenium as a prog'r

I've managed to get multivision working ok etc

The problem I've got is trying to get UB and SV working by editing with "zeebra"

I know how to get the latest codes and change them using zeebra, save the file and then program using the new file.

But it doesn't work

What am I doing wrong ?

:-((
 
W

w_yorks2001

Guest
#2
Just thought - Is it something stupid like having to leave the card in the reciever and the channel on for it to update ???
 

rolfw

Believe it when I see it Admin.
Staff member
Messages
37,659
Likes
1,275
My Satellite Setup
See signature
My Location
Berkshire
#3
Sorry can't help too much on this one, it would appear that you are doing everything by the book. I've certainly found that a card can take a period of time before it works properly.

Unfortunately there aren't many people on the forum at the moment who have Viaccess knowledge, should pick up after New Year.

Rolf
 
W

w_yorks2001

Guest
#4
thanks rolfw

I suppose it's nice to know I'm on the right track.

It's just frustrating - mind you the high's aren't as high without the low's eh ?
 

Channel Hopper

Suffering fools, so you don't have to.
Staff member
Messages
24,491
Likes
5,305
My Satellite Setup
A little less analogue, and a lot more crap.
My Location
UK South
#5
From other forums it appears that these two channels change codes quicker than the CAM takes to decode the programme

The red CAMS also have problems with official cards as well, especially with certain receivers, Strong and later Manhattan units being particularly affected

What receiver do you have ?
 
W

w_yorks2001

Guest
#6
It's a Televes 7254, Channel Hopper
I've got an aston cam and a viaccess cam in it
I've noticed that SV changes very quickly, but UB seems to have had the same 8 code for a couple of days

Thanks for the replies tho - it's nice to find some friendly enthusiasts out there
 
Top